ILMOITTAUTUMINEN
Musiikkimaan yleiset toimintatavat

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen opintoihin tehdään nettisivujen sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Tämän jälkeen opettaja ottaa yhteyttä tunnin ajankohtaa sopiakseen.

Uusille oppilaille joustava koeaika
Uusilla oppilailla on joustava koeaika ensimmäiset viisi viikkoa, jonka aikana on mahdollisuus kokeilla uutta harrastusta ilman sitoumusta.
Koeajan puitteissa opinnot voi keskeyttää milloin tahansa. Tällöin maksettavaksi jää vain keskeyttämispäätökseen kertyneet viikot.
Viiden kerran jälkeen on mahdollista sitoutua koko lukukauteen tai valitsemaansa muuhun tuntimäärään (esim. 5x45 min).

Pyydämme alle 18-vuotiaan huoltajan suostumuksen opintoihin.

Tuntien korvauskäytäntö
Pyydämme huomioimaan, että samana päivänä peruttuja tunteja ei korvata. Oppilaan peruuttaessa tunnin viimeistään edellisenä päivänä, tunteja korvataan 1 kpl/lukukausi. Opettajan peruuttamat tunnit korvataan aina.

Lukuvuodelle ilmoittautuminen ja oppilaspaikan peruuttaminen
Seuraavan lukuvuoden opintoihin ilmoittaudutaan keväällä opettajalta saadulla ilmoittautumislomakkeella tai nettisivujen sähköisella ilmoittautumislomakkeella. Oppilaspaikka pysyy voimassa siihen asti, kunnes se peruutetaan kirjallisesti osoitteeseen
musiikkimaa@gmail.com.
Syyslukukauden oppilaspaikan voi peruuttaa 31.7. ja kevätlukukauden 31.12. mennessä sähköpostitse. Tämän jälkeen oppilaspaikkaa ei voi peruuttaa.

Opintojen keskeytyminen
Ilmoitus opintojen keskeyttämisestä tulee tehdä viipymättä osoitteeseen
musiikkimaa@gmail.com.
Huomioithan, että opintojen keskeytyessä
lukukausimaksua ei palauteta.

Perusteet lukukausimaksun pienentämiseen ovat opintojen keskeytyminen lääkärintodistuksessa mainitusta syystä, tai oppilaan muutto toiselle paikkakunnalle. Anomukset keskeyttämisestä edellä mainituissa tapauksissa tulee toimittaa postitse tai sähköpostitse heti, kun asia tulee tietoon.

Jos kysyttävää herää, ota yhteyttä!
Olen lukenut oheiset Musiikkimaan
toimintatavat ja hyväksyn ne.
Lahden Musiikkimaa Oy  ·  Hämeenkatu 5 F  ·  15110 Lahti  ·   044 777 0617  ·  musiikkimaa@gmail.com  ·
Tietosuoja